Peru balzama ēteriskā eļļa (Myroxylon balsamum) Terpenic – izpārdots

9.30
Preces kods: 160144
tilpums
10 ml
Ražotājs
Terpenic

Peru balzama ēterisko eļļu iegūst no pākšaugu koka, kas aug  Centrālajā un Dienvidamerikā. Peru balzamu iegūst no koka sveķiem, tas ir ļoti jauks sīrupveida šķidrums dzeltenīgā krāsā un tā smarža atgādina vaniļu.

Ārstienieciskās īpašības: bronhīti, tuberkuloze, astma. Stumulē sirdsdarbību un paaugstina asinsspiedienu. Palīdz pie neirosstēnijas un histērijas lēkmēm.

Kosmētikā lieto ļoti sausai, saprēgājušai ādai, pie ekzēmām, ievainojumiem. Uzlabo ādas aizargsējas.

Labi sader ar lavandas, timiāna, tējas koka, kampara ēteriskajām eļļām.

Peru balzāma ēterisko eļļu lieto aromterapijā un kosmētikā.

Ēterisko eļļu vienmēr lietot atšķaidītu!

Lielisks veids ārstēt sausu, zvīņainu ādu.

6 pilieni Peru balzams + 4 pilieni mirtes + 5 pilieni sandalkoka iemaisīt 30 ml kliņģerītes oleāta bāzē. Uzklāt uz zvīņainā ādas laukuma 2 vai 3 reizes dienā.